Το κάστανο ήρθε στην Ευρώπη από τη Σαρδηνία. Γι αυτό ο καρπός ονομαζόταν “Sardinian Nut”. Τα κάστανα μπορούν να ψηθούν και να μαγειρευτούν, σε κατσαρόλα ή στον ατμό. Τα ολόκληρα κάστανα επίσης συνοδεύουν συνήθως και πιάτα με κρέας. Τα κάστανα σε σιρόπι χρησιμοποιούνται σε κέικ, γλυκά και επιδόρπια. Δοκιμάστε MONIN Chestnut και απολαύστε το πραγματικό κάστανο στα ροφήματα σας.
MONIN CHESTNUT SYRUP 700ML
12.00€
ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Οι φωτογραφίες και οι χρονολογίες είναι ενδεικτικές και σε καμία περίπτωση δεσμευτικές.